Sponsors De Santbrincke

Dome Advies

Veel klanten die bij Dome Advies komen hebben een idee over een woning, maar weten soms niet helemaal precies hoe nu verder. Vanaf het idee tot en met de realisatie van de woning trekken wij samen op. Budget, aanpassing, selecte van aannemers, selectie van installateurs, begeleiding van de bouw en controle, het zit allemaal in ons pakket.

 

Niet alleen adviseren we in bouw trajecten, maar ook bent u aan het goede adres als u informatie wilt of expertise wilt in energievraagstukken.

 

Gasloos, hybride systemen, zonnepanelen, ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen, maatwerkoplossingen en wat dat betekent voor uw portemonnee of bedrijfsmatig wat dit betekent voor ROI en TCO.

 

In combinatie met sterke partners is Dome Advies van toegevoegde waarde voor u als klant.


Pick-upnaalden.nl

Pick-upnaalden.nl is een webshop voor alle merken pickupnaalden, grammofoon naalden, draaitafel naalden, platenspeler naalden of hoe je ze ook noemen wilt en pickup elementen en accessoires.

 

Wij leveren - binnen 1 - 3 werkdagen - zowel originele naalden als vervangingsnaalden.

U kunt in de webshop eenvoudig zoeken op het merk en type element of op merk en type draaitafel/platenspeler en na uw keuze wordt een overzicht weergegeven van de beschikbare originele en/of vervangingsnaalden.


Jossart.nl

Joss Jansen is kunstschilder en schrijver. Hij kleurt de werkelijkheid nèt even anders. 

 

Een van zijn bevlogen uitspraken over kunst:

 

"Kunst poogt te boeien, te troosten en te verbazen.

Kunst probeert nieuwe wegen te tonen, of simpelweg op te sieren.

Mijn werk probeert te bezinnen.

Het is geen werk waar je snel aan vorrbij loopt.

Het is als het ware een verhaal dat gelezen moet worden,

Waardoor een gesprek ontstaat tussen het schilderij en u als kijker"

 

We raden u aan om zeker even verder te kijken op zijn website, want u vindt onder het hoofdstuk 'albums' zeker aansprekende foto's van eerder gemaakt werk door Joss.


Onlyadultcampings.nl

Onlyadultcampings.nl is een internetplatform voor  campings die zich richten op kampeerders die zonder kinderen gaan kamperen. In het buitenland al veel langer geaccepteerd, in Nederland is deze ontwikkeling nu ook voorzichtig aan op gang gekomen.

De ondernemers achter dit platform (Hans en Agnes Keijzer) zijn jarenlang eigenaar geweest van camping Jelly's Hoeve te Havelte. Zij hebben de ontwikkeling van 'only adult kamperen' van het begin af aan doorgevoerd, bewaakt en uitgedragen. Vele jaren was deze camping de enige camping in Nederland met deze formule. Sinds een paar jaar wordt deze formule door andere campings gekopieerd. Na zijn pensionering heeft Hans het platform "onlyadultcampings.nl" opgericht om zodoende deze specifieke campings (in geheel Europa) te promoten.